9 Ağustos 2010 Pazartesi

ACTIVELLE

Film Tablet

Novo Nordisk


Aktiv Ingredienser (er):
Østradiol 1 mg og 0,5 mg norethisterone acetate

Marked Forms:
Filmdrasjert tablett inneholder 28 pakker med kalender og syklus.

Bruk:
Anbefales for kvinner med intakt uterus, kontinuerlig kombinert hormonbehandling produktet. En tablett daglig, helst uten avbrudd, er det samme tidspunktet på dagen, tatt muntlig. Ved utgangen av tre måneder ikke er tilstrekkelig tilfredsstillende forbedring av symptomer, høyere dose kombinasjon produktet kan bli utlevert. Hos kvinner som brukte HRT Amenoresi eller annen kontinuerlig kombinert østrogen-produkt som vil ta disse tingene for kvinner, kan riktig behandling startes alle dager. Av sykliske HRT regimer hos kvinner med disse produktene vil gå til, tilbaketrekking av behandlingen bør startes når slutten av blødningen.

Indikasjoner:
I tillegg til behandling av østrogenmangel syndrom, økt risiko for benbrudd hos kvinner postmenepozal, brukes for å forebygge beinmineral tap.

Kontraindikasjoner:
Overfølsomhet for stoffet inneholder en kjent eller mistenkt brystkreft eller har en historie med brystkreft i fortiden, kjent eller mistenkt østrogen-avhengige neoplasier (f.eks livmorkreft) og porfiriada kontraindisert.

Merknader:
Den østrogen uten gestagen som forebyggende behandling har vist seg å øke risikoen for endometrial hyperplasi og kreft. Atypiske adenomatøse endometrial hyperplasi eller kreft, ofte uten noen beskyttelse av foregående og østrogen behandling øker forekomsten av endometrial hyperplasi. Endometriyumda ekstra risiko for å utvikle hyperplasi, med hver syklus på minst 10 dager kan forebygges med tilstrekkelig doser av gestagen som brukes. Behandlet med østrogen hos kvinner med brystkreft risiko er muligheten for kommentarer. Men for de fleste studier viser en økt forekomst av brystkreft. I noen studier 10 år og lengre tids bruk av en noe økt risiko for brystkreft er vurdert. Epidemiologiske studier av østrogen hos kvinner behandlet for brystkreft dødelighet har ikke vært noen økning. Før du begynner på et østrogen terapi, så vel som fysisk undersøkelse av pasienten og familien medisinske historie i detalj for å være nødvendig. Blodtrykket bør måles i særdeleshet, bryst, bør abdomen og bekken undersøkelser gjøres med detaljer. En sterk livmoren, men fordi visse ikke-genital blødning klage hos kvinner, og likevel en sterk livmoren, som tidligere ubeskyttet som estrojenle behandlet kvinner; endometriyumda en mulig hyperstimulering eller malignitet å starte behandling før en spesiell oppmerksomhet skal betales. Akutt eller kronisk leversykdom som er under eller som allerede har sendt disse sykdommene hos kvinner som er tilbake til normal leverfunksjonstester, bør leverfunksjonsprøver under behandlingen overvåkes regelmessig. Trombolik venøs lidelser, eller tidligere, avhengig av østrogen hos kvinner som har hatt en lignende sykdom under behandling med plasma koagulasjon testene bør gjøres regelmessig. Med antihypertensiv terapi, epilepsi, migrene, diabetes, bør astma og hjertesykdom hos kvinner med manglende bli behandlet under streng kontroll. Under østrogenbehandling av tidligere eksisterende livmor fibroider kan øke i størrelse, om noen symptomer på endometriose kan ta betalt. Umiddelbart etter behandling, under behandling eller hvis unormale og uregelmessige blødninger, utvikling, svulst i livmoren til å utelukke en mulig diagnostisk aspirasjon eller biopsi utskrapning bør utføres. Som en generell regel ut noen fysisk undersøkelse av gynekologisk undersøkelse uten bruk av østrogener bør ikke være lenger enn ett år. For å hindre tap av beinmasse mineral innholdet på langsiktig beskyttelse, bør faren for brudd begrenses til kvinner. Venøse tromboemboliske lidelser, gulsott, onset, inntreden av migrene-type hodepine, synsforstyrrelser og plutselig økning i blodtrykk i tilfeller av tilsynelatende behandlingen må avsluttes umiddelbart.

Bivirkninger:
Behandling doseavhengig i de første månedene med en hastighet på 10-20% er ømme bryster og uregelmessige blødninger. Mer enn 1% vanlige bivirkninger, ømme bryster, kvalme, oppkast, er ødem. Mellom 0,1 til 1%, hodepine, hudreaksjoner. 0.1den% mindre enn, cholelithiasis, astma, alopecia, migrene, venetrombose. Endringer i leverfunksjon, og tromboemboliske lidelser har blitt rapportert. Bryst og endometrial kreft har blitt rapportert, men øker også forekomsten av behandling er ikke viser noen støtte.

Legemiddelinteraksjoner:
Legemidler som stimulerer leverenzymer øke metabolismen av østrogen. Østrogen effekter som fører til en reduksjon. Barbiturater, fenytoin, rifampicin, karbamazepin og som har vist seg å samhandle med medikamenter som stimulerer leveren enzymer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder