9 Ağustos 2010 Pazartesi

ACTİNOMA Gel

Orva


Aktiv Ingredienser (er):
3% diklofenak natrium

Marked Forms:
30 g aluminium rør.

Bruk:
Actinoma gel 2 ganger om dagen for å gni inn i huden med lokalt anvendt. Doseringen bør være hensiktsmessig å bredden på lesjonen. Vanligvis er tilgjengelig for en lesjon som måler 5 cm x 5 cm, 0,5 g gel brukes. Behandlingstiden er mellom 60-90 dager. Komplett utvinning av lesjoner til behandling kan ikke ses før 30 dager etter pause. I behandlingen av lesjonene ikke reagerer på behandlingen bør endres.

Indikasjoner:
Brukt i behandling av aktinisk keratose.

Kontraindikasjoner:
Diclofenac sodium og hjelpestoffer bør ikke brukes av personer med kjent overfølsomhet. Steroide anti-inflammatoriske legemidler for andre, kan i tillegg til acetylsalisylsyre eller bruk av legemidler som hemmer prostaglandinsyntesen som et resultat bli sett, astmaanfall, urticaria, og bør ikke brukes hos pasienter med akutt rhinitt tabellen.

Merknader:
Bør være beskyttet fra solen under behandling av aktinisk keratose. De med aktive gastrointestinale sår, blødninger, alvorlig nyre-eller leversvikt bør brukes forsiktig i mennesker. I åpne sår, infeksjoner, utslett, eksem eller ikke bør brukes. Eye skal holdes. Andre aktuelle medikamenter, kosmetikk eller solkrem for bruk med noen av pålitelighet studier har blitt utført. Aktinisk keratose i barns sykdommer bør ikke ses av barn. Graviditet kategori B.. Går over i morsmelk og dens bruk i graviditet er ikke relatert til den aktuelle studien bør ikke brukes under graviditet eller amming.

Bivirkninger:
Noen ganger ikke-allergisk eller allergisk kontakteksem (kløe, utslett, ødem, vesikler, papules, bullae, eller symptomer som huden flak) kan forekomme.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder